Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega.


Ben je net afgestuurd als logopedist(e) of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk je graag als zelfstandige binnen een jong team?

Ben je geïnteresseerd in spraak-, taal- en leerstoornissen? Werk je graag met kinderen van 3 tot 18 jaar? 

Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij interesse of vragen mag je altijd contact met ons opnemen op het nummer 0472 51 58 08 of via mail.

 
Logopedie voor jong en oud

Logopedie in Hoboken

Logopedische praktijk ’t Vlindertje bestaat uit een jong, dynamisch team van drie logopedisten. De praktijk werd opgericht in 2012 door Mandy Joos. In 2015 vervoegde Michelle Poortmans het team. In 2016 werd de praktijk uitgebreid en vervoegde Celien Janssen het team. Zowel kinderen als volwassenen zijn bij ons van harte welkom voor diagnostiek en behandeling van spraak-, taal-, leer- en geheugenproblemen. Contacteer ons voor logopedie in Hoboken.

Logopedie voor kinderen

Team 't Vlindertje is gespecialiseerd in leer- en spraakstoornissen bij kinderen. Vertrouw op hun expertise voor de behandeling van onder meer dyslexie, articulatieproblemen en meer.

Logopedie voor volwassenen

Team 't Vlindertje staat voor u klaar met doelgerichte behandelingen voor volwassenen. Ontdek wat zij voor u kunnen doen.

Onze werking

Wij zorgen steeds voor een duidelijke werkwijze, zodat u op voorhand een duidelijk overzicht heeft van wat u kunt verwachten. Contacteer ons voor meer informatie.

Onze medewerkers

Leer onze logopedisten kennen. Wij vertellen u graag meer over onze opleidingen en specialisaties.

Het reglement en meer informatie

Hier vindt u extra informatie en het algemene reglement. Bij vragen over logopedie kunt u ons uiteraard steeds contacteren.
Vragen? U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14u30 tot 15u00
De praktijk is gelegen in de Kapelstraat 68 in 2660 Hoboken.

 

Clikc+