Leer onze teamleden kennen

Logopedist in Hoboken voor kinderen en volwassenen

Onze therapeuten heten u van harte welkom in logopediepraktijk ’t Vlindertje. Zoekt u een logopedist in Hoboken? Doe dan een beroep op onze deskundige diensten. Wij hebben ervaring met de behandeling van diverse leer- en spraakstoornissen.

Mandy Joos

Mandy Joos studeerde af in 2011 van de Lessius Hogeschool te Antwerpen. Zij behaalde hier een professionele bachelor in de logopedie. Onmiddellijk ging zij van start als zelfstandig logopedist. In 2012 richtte zij praktijk ’t Vlindertje te Hoboken op. Mandy specialiseerde zich in spraak-, taal- en leerstoornissen bij kinderen en jongvolwassenen.

 

 

 

Celien Janssen

Celien Janssen studeerde af in 2015 aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Zij behaalde hier haar professionele bachelor in de logopedie. Nadien behaalde ze aan diezelfde school in 2016 haar diploma audiologie. In augustus 2016 voegde zij zich bij team 't Vlindertje. Celien behandelt voornamelijk kinderen en jongvolwassenen met spraak-, taal- en leerstoornissen.

 

 

 

 

 

Stefanie Vangenechten

Stefanie Vangenechten studeerde af in 2016 van de Thomas More Hogeschool te Antwerpen. Zij behaalde hier een professionele bachelor in de logopedie. Na het afstuderen begon ze te werken op een school voor matig tot ernstig mentaal gehandicapte kinderen en jongeren. Nadien startte ze als zelfstandige logopediste. Sinds januari 2017 heeft zij zich bij team 't Vlindertje gevoegd. Stefanie behandelt voornamelijk kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen.

 

 

 

Maaike Van Hal

Maaike Van Hal studeerde in 2016 af aan de Arteveldehogeschool te Gent. Ze startte als logopediste in een logopedische groepspraktijk te Temse. Daar onderzocht en begeleidde ze vooral kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen. Sinds maart 2018 werkt ze bij ‘t Vlindertje. Ook hier behandelt ze kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen. Daarnaast behandelt ze eveneens volwassenen met taal- en spraakproblemen ten gevolge van een CVA (beroerte).

 

 

 

Saffira Allemeersch

Saffira Allemeersch studeerde af in 2018 aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. Zij behaalde hier haar professionele bachelor in de logopedie. Aansluitend startte ze in team 't Vlindertje waar ze reeds ervaring opdeed tijdens haar laatste stage. Saffira behandelt voornamelijk kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen. 

 

 

 

 

 

Neem telefonisch contact op voor meer informatie en advies op maat.

Clikc+